Jugadors

Coutinho, amb molts números per poder jugar contra l'Atlètic

Coutinho, amb molts números per poder jugar contra l'Atlètic
Coutinho, amb molts números per poder jugar contra l'Atlètic
El Barça no tornarà als entrenaments fins aquest dimarts per preparar l'enfrontament contra l'Atlètic de Madrid però aquest dilluns un futbolista s&...
Coutinho

El Barça no tornarà als entrenaments fins aquest dimarts per preparar l'enfrontament contra l'Atlètic de Madrid però aquest dilluns un futbolista s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva amb la voluntat de poder jugar dissabte al Metropolitano. Es tracta de Philippe Coutinho, que es va lesionar després del partit contra l'Inter i no va poder jugar davant el Betis.

El brasiler s'ha quedat a Barcelona durant l'aturada i ha treballat al màxim per poder tornar dissabte en el transcendental partit de Lliga. En un principi, es va dir que el jugador podria estar entre 2 i 3 setmanes de baixa i tot apunta que podria rebre l'alta mèdica abans del partit contra l'Atlètic, segons informa Javi Miguel a l'AS.

Les sensacions del jugador i els serveis mèdics han estat molt positives aquests dies i ja podria començar a entrenar-se amb el grup en la sessió d'aquest dimarts. Si tot evoluciona favorablement, Coutinho rebria l'alta mèdica i entraria a la convocatòria per un partit on el Barça buscarà mantenir el lideratge davant el 3r classificat de la Lliga.

COMENTARIS