Gossip

Coutinho contempla marxar del Barça a l'estiu

Així ho hauria confessat a alguns companys de la selecció brasilera

Coutinho contempla marxar del Barça a l'estiu
Coutinho contempla marxar del Barça a l'estiu

Així ho hauria confessat a alguns companys de la selecció brasilera

Coutinho

| FCB

El futur de Philippe Coutinho al Barça és cada vegada més una incògnita. El mateix jugador ha confessat que té dubtes sobre la seva continuïtat la pròxima temporada i així ho va fer saber a alguns companys de la selecció brasilera durant aquesta aturada, segons que informa l'Sport.

"Medito marxar del Barça, sé que és una decisió difícil, però potser és el millor per a la meva carrera", hauria assegurat el brasiler als seus amics més íntims de la canarinha. Coutinho és conscient que no està oferint la millor versió al Barça i que no acaba d'encaixar en els esquemes de Valverde. Ha fet autocrítica i ha vist com, per exemple, un jove com Dembélé ja l'ha avançat en la lluita per la titularitat.

El brasiler voldria recuperar sensacions i sentir-se un futbolista important per poder treure tot el futbol que porta dins. Per aquest motiu, està contemplant l'opció de fer un canvi d'aires per intentar fer un reset i guanyar una confiança anímica que ara mateix està molt baixa.

Des del club blaugrana encara no han rebut cap missatge de Coutinho i la seva voluntat és que recuperi el millor nivell al Barça. És el fitxatge més car de la història i consideren que té el talent suficient per ser un crac però també són conscients que si no millora en el tram final de temporada, s'estudiarà una possible sortida per un jugador que té un gran cartell a la Premier. 

COMENTARIS