Analytics

Coutinho, el franctirador

Coutinho, el franctirador
Coutinho, el franctirador
Coutinho ha estat una de les poques bones notícies del Barça a Butarque, on ha caigut totalment derrotat contra el Leganés en un partit que ha començat...

Coutinho ha estat una de les poques bones notícies del Barça a Butarque, on ha caigut totalment derrotat contra el Leganés en un partit que ha començat guanyant. 

El brasiler s’ha associat amb Messi durant tot el partit, però l’equip ha estat molt desencertat a la segona meitat, on en 68 segons ha encaixat dos gols, entre els minuts 52 i 53. 

Coutinho ha avançat el conjunt de Valverde a la primera meitat amb un gran gol des de fora l’àrea. El davanter ha controlat malament una passada de Messi, i la pilota s’ha aixecat. Però abans que caigués, el brasiler l’ha engaltat a l’aire i l’ha colat a la base del pal de Cuéllar des de fora l’àrea. 

El gol converteix l’ex del Liverpool en el futbolista de les grans lligues d’Europa que més gols des de fora l’àrea ha aconseguit, juntament amb Leo Messi. Tots dos n’acumulen 9 des de la temporada passada.

COMENTARIS