Mercat

Coutinho explica com va ser el fitxatge pel Barça

"Era més important fitxar pel Barça que jugar la Champions", afirma el brasiler sobre l'oportunitat de venir

Coutinho explica com va ser el fitxatge pel Barça
Coutinho explica com va ser el fitxatge pel Barça

"Era més important fitxar pel Barça que jugar la Champions", afirma el brasiler sobre l'oportunitat de venir

Coutinho signa el contracte

| FCBarcelona.cat

Philippe Coutinho va voler fitxar pel Barça a l'estiu, però va acabar endarrerint el traspàs al mercat d'hivern. En les entrevistes que ha concedit als diaris esportius (L'Esportiu, Sport i Mundo Deportivo) ha recordat com van anar les negociacions.

El somni

"Sempre havia volgut venir, és un somni estar al Barça. La seva grandesa, tot el que ha guanyat, la manera de jugar, l’estil, la història".

"Sempre havia somiat en aquest club, sempre ho he dit. El que em motivava era venir aquí i tenir la possibilitat de guanyar títols, que és el que més em motiva cada dia".

La trucada

"El tema de les ofertes sempre el deixo en mans del meu representant, però quan vaig sentir 'Barça' no m’ho vaig pensar dues vegades. Vaig donar ordres que només escoltessin aquesta oferta. Era o Barça o res".

"Ja feia temps que es deia, sobretot a la premsa. Però quan la cosa va anar de debò va ser l’estiu passat, i jo vaig dir que volia venir".

L'estiu, ocasió fallida

"Jo en tenia moltes ganes i des del principi vaig deixar molt clar a totes les parts implicades que volia venir al Barça".

"El Liverpool ho sabia, però per algunes raons no va reeixir i vaig haver d’estar uns mesos més allà".

"D’un equip com el Barça, que és un dels equips més grans del món, mai saps si tornaràs a tenir l’oportunitat. Per això volia venir a l’estiu. No va ser possible i només em quedava treballar molt per tenir la possibilitat de venir al gener. Continuar jugant bé perquè el Barça no s’oblidés de mi".

No pot jugar la Champions

"Sempre havia desitjat ser aquí i si només tens una oportunitat, no t’ho penses. Era més important fitxar pel Barça que jugar la Champions. És un any, sé que la temporada que ve la podré jugar".

Ja havia estat a Barcelona, amb l'Espanyol

"En aquell moment, era propietat de l’Inter i el Barça sempre va ser un equip en què jo desitjava jugar, però sabia que estava lluny. Somiava tornar cap aquí, però no sabia que ho acabaria aconseguint".

COMENTARIS