Analytics

Coutinho ja somriu

Coutinho ja somriu
Coutinho ja somriu
Phillipe Coutinho va ser un dels grans protagonistes de la remuntada del Barça aquest dimecres contra el Sevilla a la Copa (6-1). El brasiler va obrir la...
Coutinho

Phillipe Coutinho va ser un dels grans protagonistes de la remuntada del Barça aquest dimecres contra el Sevilla a la Copa (6-1). El brasiler va obrir la llauna amb un gol de penal que li va demanar xutar a Messi. L'argentí va acceptar la petició i el brasiler va començar a augmentar la confiança personal després d'unes setmanes on el seu rendiment havia estat molt per sota de l'esperat.

A la segona part, Coutinho també va marcar el 3-0 que capgirava l'eliminatòria gràcies a una rematada de cap a centrada de Luis Suárez. Després d'aquesta diana, el brasiler va esbossar un gran somriure que feia molt temps que no es veia al Camp Nou i es va mostrar molt participatiu en el joc.

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT es va centrar en l'actuació del brasiler i les dades també demostren aquest creixement en l'impacte en el joc. Ca intervenir fins a en 65 ocasions, va fer 2 rematades i només va perdre 3 pilotes, una dada molt millorada respecte actuacions anteriors.

L'únic tema que hauria de millorar el brasiler és el nombre de tocs que fa per fer una passada. Només el 47,4% de les seves passades van ser en 1 o 2 tocs, fet que limita molt una circulació fluïda i ràpida de la pilota. L'abús de la conducció del brasiler, una característica que ha tingut sempre en la seva carrera, s'hauria de limitar en les accions prop de l'àrea i en la resta caldria prioiritzar la passada curta i ràpida. Coutinho ja somriu.

COMENTARIS