Notícies

Coutinho trenca el silenci a Instagram

Coutinho trenca el silenci a Instagram
Coutinho trenca el silenci a Instagram
La polèmica celebració de Coutinho després del 3-0 contra el Manchester United ha generat molts comentaris a les xarxes socials. El futbolista no va...
Coutinho

La polèmica celebració de Coutinho després del 3-0 contra el Manchester United ha generat molts comentaris a les xarxes socials. El futbolista no va comparèixer davant els mitjans de comunicació a la zona mixta ni va escriure res a Instagram fins aquest dijous a la nit.

A través d'Instagram Stories, el brasiler va publicar una imatge del partit contra el United amb aquest text: "Mai hem d'escoltar les persones que ens puguin desmotivar perquè els seus discursos només ens desviaran del veritable enfocament que hem de seguir. "Mai en la meva vida he faltat el respecte a ningú, dins o fora del futbol. Endavant i amb l'ambició de sempre."

A LaTdT vam explicar que a la 1a part del partit, el jugador va rebre algun renec per part d'una secció del públic del Camp Nou i es va molestar per aquest fet. Coutinho es va regirar i s’ho va guardar per la celebració, on va buscar el mateix sector de l'afició per fer el gest de tapar-se les orelles i va proferir la frase: "A tomar por culo".

COMENTARIS