Cristiano a Benítez: "Vete al carajo, hombre"

Tensió als entrenaments de pretemporada

Cristiano a Benítez: "Vete al carajo, hombre"
Cristiano a Benítez: "Vete al carajo, hombre"

Tensió als entrenaments de pretemporada

Cristiano caralho

La relació entre l'estrella del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, i el nou entrenador blanc, Rafa Benítez, no ha començat de la millor manera. El portuguès no ha completat tots els entrenaments a Austràlia i s'ha anat queixant dels exercicis que Benítez proposa. Durant la sessió d'aquest dimecres, l'entrenador va anul·lar un gol de Cristiano, que va respondre etzibant-li: "Carajo, vete al carajo, hombre. Solo ves ofensa contra los portugueses", tal i com es pot veure a les imatges captades per Deportes Cuatro. Benítez s'ho va prendre rient.

La cosa no es va quedar aquí. Benítez va ordenar un exercici que consistia a xutar contra el travesser. Cristiano va tornar a reaccionar amb ràbia, segons recull el diari AS: "Se suposa que hauríem d'enviar la pilota, allà, a la xarxa. No aquesta merda".

Mentrestant, Benítez no sembla afectat per l'actitud del jugador, sinó ben al contrari. Després que la setmana passada no el mencionés (i en canvi destaqués jugadors com Benzema, Bale o James), aquesta setmana ja ha dit que "Cristiano és el millor jugador del món". Veurem si aquest gest fa canviar l'actitud del jugador o no...

COMENTARIS