Lliga

Cristiano ataca Florentino Pérez

"Només em veia com un negoci. Ho sé. El que em va dir no li sortia del cor", afirma

Cristiano ataca Florentino Pérez
Cristiano ataca Florentino Pérez

"Només em veia com un negoci. Ho sé. El que em va dir no li sortia del cor", afirma

Florentino Pérez i Cristiano Ronaldo

El futbolista de la Juventus, Cristiano Ronaldo, ha concedit una entrevista a la revista France Football, l'encarregada d'organitzar la Pilota d'Or. Aquesta setmana, però, s'ha conegut un petit avanç del contingut, on carrega durament contra el Madrid i el seu president.

La relació amb Florentino Pérez

"Només em veia com un negoci. Ho sé. El que em va dir no li sortia del cor".

Deixar el Madrid

"He aconseguit moltes coses bones a Madrid i he passat moments increïbles que sempre recordaré, amb uns companys molt valuosos. Els aficionats, també. Però crec que després de nou anys allà, va arribar el moment de canviar de club i mudar-me".

"Sentia que a l'interior del club, sobretot per part del president, no em valoraven com al principi. Els quatre o cinc primers anys tenia la sensació de ser Cristiano Ronaldo. Després, menys. El president em mirava amb uns ulls que no volien dir el mateix, com si ja no fos indispensable".

"Quan hi havia informacions que deien que volia marxar-net, tenia la impressió que el president no em frenaria".

Per què la Juve?

"Si me n'hagués anat per una qüestió de diners hauria triat la Xina, que m'oferien cinc vegades més. No vaig venir a la Juve per diners, guanyava el mateix a Madrid, fins i tot més. La diferència és que la Juve em desitjava de veritat. M'ho van dir. M'ho van demostrar".

La Pilota d'Or

"Sé, al meu cor, que soc un dels millors jugadors de la història. Ho he dit moltes vegades, guanyar una sisena Pilota d'Or no és una obsessió, però és clar que vull guanyar-lo, seria una mentida dir una altra cosa. Crec que el mereixo".

COMENTARIS