Notícies

Cristiano no assisteix a la gala dels 'The Best'

Cristiano no assisteix a la gala dels 'The Best'
Cristiano no assisteix a la gala dels 'The Best'
Aquest dilluns s'ha celebrat la gala oficial dels premis The Best organitzats per la FIFA on Cristiano Ronaldo, Luka Modric i Mohamed Salah optaven al...
Cristiano_Ronaldo_AP

Aquest dilluns s'ha celebrat la gala oficial dels premis The Best organitzats per la FIFA on Cristiano Ronaldo, Luka Modric i Mohamed Salah optaven al premi de millor futbolista de la temporada després de les votacions de seleccionadors, capitans d'equips nacionals i periodistes.Una de les sorpreses de la prèvia és que Cristiano no ha assistit a la gala.

Des de la Juventus al·leguen que hi ha partit dimecres i cal preparar aquest compromís però l'absència del davanter ha despertat moltes suspicàcies a la xarxa. Algunes veus apunten que el portuguès sabia que no guanyarà el premi i, per aquest motiu, no s'ha desplaçat a Londres. Fa unes setmanes, es va repoduir una situació similar i Cristiano tampoc va assistir a la gala del premi del millor jugador de la UEFA que va guanyar Modric, també guanyador del The Best.

El croat també va guanyar la Champions però al Mundial va ser capaç d'arribar fins la final que va perdre davant Croàcia. D'altra banda, Messi tampoc assistirà a la gala d'aquest dilluns a les 20h on hi havia d'anar com a candidat a estar al millor onze i al Premi Puskas del millor gol de la temporada. L'argentí ha al·legat motius familiars.

COMENTARIS