Jugadors

Cristiano: "Qui aguanta un nivell alt? Messi i jo"

Cristiano: "Qui aguanta un nivell alt? Messi i jo"
Cristiano: "Qui aguanta un nivell alt? Messi i jo"
Cristiano Ronaldo va deixar el Madrid dolgut pel desencant amb Florentino Pérez. El portuguès ha analitzat el seu canvi de rumb en una entrevista a France...

Cristiano Ronaldo va deixar el Madrid dolgut pel desencant amb Florentino Pérez. El portuguès ha analitzat el seu canvi de rumb en una entrevista a France Football.

Nivell

"¿Quants jugadors són capaços d'estar en el més alt nivell més de deu anys? Es compten amb els dits d'una mà. Bons, diguem que n’hi ha dos: Messi i jo".

"A la meva edat, cap jugador passa d'un gran club a un altre gran club per 100 milions. A la meva edat, i ho dic amb respecte als jugadors que ho fan, se'n van a la Xina, Emirats o l'Índia i acaben allà la seva carrera sense haver de mantenir el nivell".

"Estic orgullós de ser un animal diferent i pot ser que sigui per això que estic al cim de la muntanya des de fa dotze anys".

Futur

"Hi ha a qui li agradaria que fos el final d'una època, però no és així, estic i seguiré estant sempre aquí i ho mereixo. Els meus resultats parlen per mi, no em deixen en fora de joc".

"Sé que algun dia s'acabarà, en quatre, cinc, sis anys ... ves a saber"

COMENTARIS