Gossip

Croàcia i el Betis es mofen de la samarreta del Barça

Croàcia i el Betis es mofen de la samarreta del Barça
Croàcia i el Betis es mofen de la samarreta del Barça
La nova samarreta a quadres del Barça ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials i, fins i tot, algunes seleccions o clubs de futbol també s'...
betis barça croacia

La nova samarreta a quadres del Barça ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials i, fins i tot, algunes seleccions o clubs de futbol també s'han pronunciat sobre l'innovador disseny del club blaugrana. La selecció de Croàcia, amb un disseny molt similar de la samarreta, ha penjat una foto comparant els dos models i ha escrit: "Bon intent Barça, però no pots vèncer les dames vermelles i blanques", fent al·lusió al tauler del joc de les dames basat en quadrets. Posteriorment també ha escrit: "Bé, estem convençuts que Rakitic gaudirà d'aquesta nova samarreta!"

Per la seva banda, el Betis també hi ha dit la seva a les xarxes. El compte de Twitter del club andalús és un dels més actius de la Lliga espanyola i va penjar la fotografia del dia que van vestir una samarreta amb un disseny similar a la del Barça per a la pròxima temporda amb el comentari: "La intenció és el que compta, @fcbarcelona_es."

COMENTARIS