Jugadors

Cucurella: "No m'importaria estar un altre any a l'Eibar"

Cucurella: "No m'importaria estar un altre any a l'Eibar"
Cucurella: "No m'importaria estar un altre any a l'Eibar"
Marc Cucurella s’ha convertit en una de les sorpreses de l’Eibar, rival del Barça aquest diumenge en l’últim partit de la primera volta. L...
cucurella

Marc Cucurella s’ha convertit en una de les sorpreses de l’Eibar, rival del Barça aquest diumenge en l’últim partit de la primera volta. L’exblaugrana ha conversat al diari Sport. 

Eibar

“Era l'equip que millor s'adaptava al meu joc. Profunditat, joc per bandes amb dos davanters com a referències i molts centres. Un equip molt intens que l’Aleix, el meu representant, tenia molt vist i sempre em deia que s'adaptava molt bé a les meves característiques. Hem encertat de ple”.

 “Estic gaudint de minuts i estic creixent com a futbolista. Al principi em va costar una mica. Vaig arribar amb la competició ja iniciada i poc a poc vaig anar guanyant protagonisme. Estem a un gran nivell, jugant un bon futbol que de vegades no ha estat recompensat amb els tres punts”.

No juga de lateral

“Sempre he jugat de lateral però quan anàvem guanyant Mendilibar ja em posava d'extrem per mantenir el resultat i ajudar l'equip en defensa. Contra el Valladolid ja vaig començar allà de titular i em va anar bé. A poc a poc li he anat agafant el gust a la posició. És com jugar de lateral però una mica més avançat. En el joc de l'Eibar, on hi ha molts centres i segones jugades, aquesta intensitat m'ha permès guanyar-me un lloc en l'onze titular.

Diferències amb el Barça

“Hi ha alguns aspectes que canvia. L'Eibar és un club molt familiar. La presidenta és una més de la plantilla i ens tracta amb molt afecte. Ens mima. Al Barça tenim les millors condicions en tot. A l'Eibar tot és més casolà. Valores més els petits detalls. La unió de la plantilla és molt important i dues vegades per la setmana mengem junts a l'estadi. Som una petita família”.

Tornar al Barça

“Sé que l'afició va començar a parlar de mi després del partit contra  el Reial Madrid però no m'afecta, ni per bé ni per malament. Els rumors sempre afalaguen, encara que jo intento evadir-me. No puc amagar que sempre somies amb triomfar al Barça però a l'Eibar estic molt a gust. No em faria res quedar-me un any més aquí perquè estic creixent com a futbolista”.

“Al jugar contra el Barça hi haurà molta més gent que vulgui veure el meu nivell. És especial jugar contra el Barça, sobretot els dies previs”.

 

COMENTARIS