Notícies

Cucurella: "Tornar al Barça? És díficil estar en una banqueta tota la temporada"

"Jo el que vull és trobar un lloc on em senti còmode i tenir minuts per seguir creixent com a futbolista"

Cucurella: "Tornar al Barça? És díficil estar en una banqueta tota la temporada"
Cucurella: "Tornar al Barça? És díficil estar en una banqueta tota la temporada"

"Jo el que vull és trobar un lloc on em senti còmode i tenir minuts per seguir creixent com a futbolista"

Cucurella

| @totcosta

Marc Cucurella ha completat una gran temporada a l'Eibar en la seva primera experiència fora del Barça i diumenge passat va posar la cirereta del pastís marcant un gol contra el seu equip en l'empat a Ipurua (2-2). Ara, el conjunt basc té previst executar l'opció de compra per 2 milions d'euros i el Barça també té la intenció de recomprar-lo per 4 milions d'euros. A partir d'aquí, caldrà veure si el club se'l queda perquè ocupi la plaça de suplent d'Alba o decideix vendre'l a algun dels diversos equips interessats. 

Mentrestant, el futbolista ha ofert una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio on ha repassat la seva temporada i ha parlat sobre el futur, que passa per seguir creixent com a futbolista i no per quedar-se a la banqueta tota la temporada.

L'experiència a l'Eibar

"Al Barça no tenia opcions i vaig decidir escoltar les diverses propostes que tenia. La de l'Eibar em va agradar i millor no podia haver sortit."

"Mendilibar em va dir que decidís el que fos el millor per a mi i em va agrair la feina feta. He estat molt a gust a l'Eibar i és una opció que tinc present, m'he sentit un jugador important."

Futur

"Ara vull desconnectar i després ja veurem què passarà. Durant la temporada no hi he pensat gens, només m'he centrat en la temporada."

Retorn al Barça?

"Sóc un futbolista jove i el que vull és jugar. És difícil estar en una banqueta tota la temporada. Intentarem buscar la millor solució i buscar un lloc per tenir minuts i experiència."

"No penso en si el Barça pot guanyar o no diners amb el meu traspàs. Jo el que vull és trobar un lloc on em senti còmode i tingui minuts per seguir creixent com a futbolista."

"Si parlo alemany? "No encara, potser sí que n'hauria d'aprendre..." 

Jordi Alba

"Jordi Alba és el millor lateral que hi ha. És veritat que ha arribat una mica cansat a final de temporada però això són decisions del tècnic."

Consell als joves?

"El Barça és el màxim però jo he estat molt a gust en un club humil. L'opció de sortir fora l'ha de prendre el jugador, si l'oportunitat ve de fora és positiva."

L'aposta pel planter a Can Barça

"L'exigència al Barça és màxima perquè s'ha de guanyar tot però crec que s'hauria de mirar més a la casa i donar oportunitats. Entenc que pel jove és difícil i cal tenir paciència perquè hi ha molta competència però cal pensar a llarg termini."

COMENTARIS