Club

Damm i Barça renoven l'acord de patrocini

La marca continuarà sent Cervesa Oficial del Club fins al 2022

Damm i Barça renoven l'acord de patrocini
Damm i Barça renoven l'acord de patrocini

La marca continuarà sent Cervesa Oficial del Club fins al 2022

Acord Barça-Damm

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimarts la renovació del contracte de patrocini amb Estrella Damm per a les properes quatre temporades, i dona així continuïtat al vincle que uneix ambdues entitats des de fa més de 25 anys. El nou acord amplia la relació del club amb la marca de cervesa i estableix que, a partir de l’1 de juliol del 2018, Estrella Damm es converteix en Global Partner del FC Barcelona. A la vegada, i durant les properes quatre temporades Estrella Damm mantindrà la seva condició de Cervesa Oficial del FC Barcelona així com la seva presència de marca al Camp Nou i a les instal·lacions del Club.

La renovació de l’acord s’ha oficialitzat en un acte privat que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i que ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, del vicepresident i responsable de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació del Club, Manel Arroyo, del director general de Damm, Jorge Villavecchia, i del patró director de la Fundació Damm, Ramon Agenjo.

Segons el club, aquest nou acord suposa un pas important en el creixement previst en el Pla Estratègic aprovat per la Junta Directiva per a aquest mandat, i s’emmarca en l’objectiu de buscar, de manera proactiva, els partners més adequats als valors i als trets que defineixen la seva marca, i trobar el millor contracte del món del patrocini del màrqueting esportiu en cada categoria.

El Barça i Damm han compartit diverses accions conjuntes, com l’habitual autobús de Campions d’Estrella Damm que acompanya la rua del FC Barcelona i els seus jugadors quan l’equip es proclama campió de Lliga, Champions o Copa del Rei o bé la Festa del Trofeu Joan Gamper i el Trofeu al Millor Jugador del Partit, a l’inici de cada temporada.

COMENTARIS