Ligue 1

Dani Alves, 'substitut temporal' de Rabiot al PSG

Dani Alves, 'substitut temporal' de Rabiot al PSG
Dani Alves, 'substitut temporal' de Rabiot al PSG
El PSG està buscant al mercat un recanvi al mig del camp per a Adrien Rabiot, apartat del conjunt francès per no voler renovar el contracte que...
Dani Alves PSG 13

El PSG està buscant al mercat un recanvi al mig del camp per a Adrien Rabiot, apartat del conjunt francès per no voler renovar el contracte que finalitza el pròxim 30 de juny. Davant aquest panorama i mentre no arriben reforços, el tècnic Thomas Tuchel s'ha vist obligat a improvisar algun futbolista que pugui jugar en aquesta demarcació.

En el primer partit de l'any, el tècnic alemany va apostar per Dani Alves en aquesta posició. El brasiler no és titular aquesta temporada al lateral dret, ja que la va començar lesionat i ha vist com Meunier l'ha superat en l'onze inicial. L'exblaurgana però va acceptar el repte i va jugar al mig del camp en el partit de Copa contra el Garde Saint-Ivy Pontivy, que el PSG va guanyar per 0-4.

Ara caldrà veure si Alves continua tenint minuts en aquesta posició gairebé desconeguda per ell i que només havia ocupat en casos molt puntuals. 

COMENTARIS