Notícies

Dani Olmo: "Va ser complicat marxar del millor club del món, però no me'n penedeixo"

Dani Olmo: "Va ser complicat marxar del millor club del món, però no me'n penedeixo"
Dani Olmo: "Va ser complicat marxar del millor club del món, però no me'n penedeixo"
Dani Olmo és un dels futbolistes més de moda del panorama europeu. Aquest jove nascut a Terrassa el 1998 i format a les categories inferiors del Barça, va...
dani olmo dinamo zagreb

Dani Olmo és un dels futbolistes més de moda del panorama europeu. Aquest jove nascut a Terrassa el 1998 i format a les categories inferiors del Barça, va decidir marxar de La Masia quan tenia 16 anys per buscar-se la vida. El destí escollit va ser un de poc habitual en les joves promeses: el Dinamo Zagreb de Croàcia. Actuant com a mitjapunta, aquesta temporada ha augmentat el nivell i ja suma 4 gols i 7 assistències en el tram inicial de la temporada. Les bones actuacions realitzades a l'Europa League han despertat l'interès de diversos clubs europeus i es comenta que el Barça també l'està seguint. Des de la concentració de la selecció espanyola sub-21, Dani Olmo ha concedit una entrevista a Marca on parla sobre la seva experiència a Croàcia, l'adeu del Barça i el seu futur.

Jugar amb la selecció absoluta de Croàcia?

"És una opció. No és pel fet de jugar amb aquesta selecció, sinó perquè em podria aprofitar d'alguns avantatges estant allà i ho estem estudiant."

Marxar del Barça

"No va ser fàcil per a mi sortir del millor club del món, d'un dels millors planters del món, però al final va ser una bona decisió i no me'n penedeixo, ni de bon tros."

"Tot el que té el Barça és comparable a molt pocs equips però al Dinamo les instal·lacions també són d'alt nivell, tant per al primer equip com per al segon i el planter. Cuiden molt als jugadors perquè viu de les vendes de futbolistes. S'ha pogut veure amb jugadors com Modric, Kovacic o Mandzukic..."

El futbol a Croàcia

"El bon paper de Croàcia al Mundial ha marcat un abans i un després. Ara la gent ve més al camp i s'agraeix. A més, aquest any estem jugant Europa League i a la Lliga anem primers amb vuit punts d'avantatge, la gent ho veu i cada vegada ve més públic."

"Com és un Dinamo Zagreb - Hadjuk Split? És com un Barça - Madrid a Espanya. Hi ha molta rivalitat històrica entre aquests dos clubs i és molt bonic cada vegada que juguem. L'estadi s'omple i la gent ho viu durant les hores prèvies al partit i durant les següents. És molt bonic."

Futur

"Ja ho veurem. Està clar que m'agradaria tornar a Espanya, però ara estic bé a Croàcia, centrat en el Dinamo i veurem què passarà en un futur, però sí que és cert que m'agradaria tornar."

COMENTARIS