Defunció

De Bartomeu a Guardiola. Les reaccions del barcelonsime a la mort de Núñez

De Bartomeu a Guardiola. Les reaccions del barcelonsime a la mort de Núñez
De Bartomeu a Guardiola. Les reaccions del barcelonsime a la mort de Núñez
La notícia de la mort de Josep Lluís Nuñez ha generat molts missatges de condolència en l'entorn blaugrana, que han volgut acomiadar l'expresident...
Núñez Bartomeu 25 anys Wembley

La notícia de la mort de Josep Lluís Nuñez ha generat molts missatges de condolència en l'entorn blaugrana, que han volgut acomiadar l'expresident del club del 1978 al 2000. Aquests són els missatges més destacats.

Bartomeu

"Avui hem perdut Josep Lluís Núñez, un gran barcelonista que va canviar la fesomia del nostre club. Des del seu record, tornem a reviure moments i emocions d’un període extraordinari de la nostra història. Descansi en pau."

Gaspart

"Jo era sobretot amic personal. Després de Gamper, Núñez ha estat el president més important del Barça. Només té ombres qui no ha fet res a la vida, tothom es pot equivocar. Ell va posar el Barça per sobre de tot."

Guardiola

"És una gran pèrdua. Va ser president molts anys, una gran abraçada a la seva família. Desafortunadament, ens ha deixat."

Rexach

"Va lluitar perquè el Barça fos una entitat independent, tot i que molts van voler controlar el club per l'enorme potència de la seva imatge. Ho va aconseguir. A nivell econòmic i esportiu, la seva tasca va ser excel·lent. Avui el Barça és molt més gran gràcies als 22 anys de Núñez de president."

Migueli

"A mi, em va demostrar ser més un amic, que un president."

COMENTARIS