Notícies

De Jong: "Al Barça tinc la sensació que m'hi puc estar 10 anys"

L'holandès revela els motius de la seva elecció i els dubtes que va tenir

De Jong: "Al Barça tinc la sensació que m'hi puc estar 10 anys"
De Jong: "Al Barça tinc la sensació que m'hi puc estar 10 anys"

L'holandès revela els motius de la seva elecció i els dubtes que va tenir

De Jong Barça

Frenkie De Jong ha concedit la primera entrevista després d'anunciar el seu fitxatge pel Barça. Al mitjà holandès Voetball, l'actual migcampista de l'Ajax reconeix les altres propostes rebudes pel City i el PSG i explica per quins motius va decidir acceptar la proposta del Barça. A més, parla de quina posició jugarà al club blaugrana i revela que ha rebut missatges d'algun membre de la plantilla culer.

Per què va escollir el Barça?

"El Barça sempre ha estat el meu somni i la Lliga espanyola té més qualitat que la francesa, per exemple."

"Vaig tenir dubtes sobre l'oferta del Barça perquè té molts migcampistes i pensava que seria complicat guanyar-me un lloc. Però el club em va donar bones vibracions. No tinc res garantit, però les meves possibilitats són positives."

"Triant el Barça tinc la sensació que m'hi puc estar 10 anys i això no em passava amb les altres propostes..."

La proposta del PSG

"Hauria estat una de les millors opcions. Em van impressionar: un bon club, equip, entrenador... Tenia l'oportunitat de jugar molt i la Ligue 1 podria haver estat un avantatge, ja que hi ha temps per créixer." 

Reunions amb Tuchel i Guardiola

"Vaig anar a Manchester i a París i vaig parlar amb Tuchel i Guardiola . La meva elecció no és una decisió contra aquests clubs, sinó a favor de Barcelona. El repte és genial. Espanya és superior. França també, però no tens la sensació que vols jugar-hi durant deu anys."

En quina posició jugarà?

"Busquets és el millor migcampista del món i jugarà uns anys més. El Barça m'ha dit que em veu en les 3 posicions del mig del camp però, a curt termini, em veuen jugant en una posició avançada, per davant de Busquets. Lluitaré per ser titular."

Jugar amb Messi

"Serà bonic jugar al costat de Messi, és el millor."

COMENTARIS