Mercat

De Jong escull el Barça

De Jong escull el Barça
De Jong escull el Barça
El serial De Jong ha acabat aquest dilluns a la nit. Segons ha informat Oriol Domènech a El Club de la Mitjanit, el representant del futbolista ha fet...

El serial De Jong ha acabat aquest dilluns a la nit. Segons ha informat Oriol Domènech a El Club de la Mitjanit, el representant del futbolista ha fet arribar al Manchester City i al PSG que el migcampista vol jugar al Barça la temporada passada. 

La intervenció de Josep Maria Bartomeu el passat dijous, quan va viatjar expressament a Amsterdam per convèncer el jugador, ha estat decisiva. De Jong havia fet arribar al Barça la seva idea de jugar a la lliga francesa, però la visita de la cúpula barcelonista ha variat l’opinió del futbolista. 

Segons el diari holandès Telegraaf, el Barça podria arribar a pagar uns 90 milions d’euros. El preu inicial era d’uns 75, però l’interès de tants clubs europeus i l’aposta del Barça d’última hora, han encarit l’operació. 

Segons el mateix programa, el Barça viatjarà aquest mateix dijous a Amsterdam per tancar la incorporació del jugador. Les xifrfes del contracte i del traspàs, estan gairebé establertes.  

COMENTARIS