Jugadors

De Jong: "Tinc moltes ganes de jugar amb Messi"

"Puc jugar a qualsevol posició del mig del camp, veurem quina és la posició ideal per a mi"

De Jong: "Tinc moltes ganes de jugar amb Messi"
De Jong: "Tinc moltes ganes de jugar amb Messi"

"Puc jugar a qualsevol posició del mig del camp, veurem quina és la posició ideal per a mi"

De Jong Barça

Frenkie De Jong ha concedit la primera entrevista als mitjans oficials del Barça on ha parlat sobre les seves sensacions abans d'aterrar al Camp Nou el pròxim estiu. L'holandès de 21 anys s'ha mostrat molt tranquil i serè

Sensacions

"Estic molt emocionat per fitxar pel Barça. Quan vaig prendre la decisió, ho vaig celebrar una mica amb la meva família però no gaire, que estem a mitja temporada amb l’Ajax. Però estic molt feliç!”

Una il·lusió des de petit

"Sempre he somiat amb el Barça des de petit, m’agraden els jugadors, el club... És l’equip dels meus somnis. Vull ser un jugador important del Barça i guanyar molts títols."

"El meu primer record del Barça és quan tenia sis anys o així, vaig venir de vacances a Barcelona i vaig fer el tour. Va ser el meu primer contacte amb el Barça."

"Fa tres anys també vaig venir al Camp Nou amb la meva nòvia. Era contra el Betis, van guanyar crec que 4-0, van jugar molt bé. Messi i tots els grans jugadors hi eren aquell dia."

Jugar amb Messi

“Estic emocionat, ansiós, espero amb ganes jugar amb ell. Messi és el millor jugador de la història. És difícil definir-lo... és el jugador més complet, pot fer qualsevol cosa, crea moltes ocasions, és molt intel·ligent i la seva cama esquerra és espectacular. És simplement d’un altre nivell."

Els holandesos al Barça

“Conec a la gran majoria dels holandesos que han jugat a Holanda i al Barça. Hi ha una gran connexió gràcies a Johan Cruyff. Espero poder fer grans coses. Cruyff significa per a mi igual que per a tothom: va ser un jugador espectacular amb molt talent i una gran persona."

La conversa amb Koeman

"Quan va aparèixer l’interès del Barça, li vaig preguntar a Ronald Koeman. Em va dir que el Barça és espectacular, increïble. Els jugadors, la gent, la ciutat... Si tens l’oportunitat d’anar-hi, fes-ho! El vaig trucar la nit abans de dir que marxava al Barça i es va posar molt content."

Estil com a jugador

"Sóc un jugador que m’agrada molt tenir la pilota, tenir la possessió. Puc jugar a qualsevol posició del mig del camp, veurem quina és la posició ideal per a mi."

"Els estils del Barça i de l’Ajax són similars, tots dos volen practicar un bon futbol, tenir molta possessió. Si tinc estil Barça? Bé, quan vagi allà ho sabrem, encara no t’ho puc dir."

COMENTARIS