Mercat

De Jong voldria anar al mateix club de De Ligt

De Jong voldria anar al mateix club de De Ligt
De Jong voldria anar al mateix club de De Ligt
Frenkie De Jong sempre ha mostrat respecte i fidelitat a l’Ajax, el seu actual equip i on es va formar com a futbolista. Però l’entitat i el...

Frenkie De Jong sempre ha mostrat respecte i fidelitat a l’Ajax, el seu actual equip i on es va formar com a futbolista. Però l’entitat i el jugador són conscients que cada vegada costarà més retenir el futbolista per l’interès que genera entre els millors clubs d’Europa. 

El propi jugador ha parlat del seu futur i ha assegurat que seria interessant compartir equip amb De Ligt, vinculat els últims dies amb els Barça pels problemes físics dels centrals del primer equip. “Si alguna vegada decidim abandonar l'Ajax, seria bo que anéssimal mateix”, ha assegurat el jove de 21 anys. 

Tot i la declaració, De Jong ha reprès el discurs de la prudència. “Però encara no es pot dir res al respecte. Parlem sobre això entre nosaltres de la mateixa manera que ho fan altres, però no és realment un gran tema de discussió”. 

Tot i l’aparició de De Ligt en la rumorologia de mercat, De Jong admet que l’interès del barça per ell ve d’una mica més lluny. "Per descomptat que tinc un petit avantatge, però qui sap, ell potser em guanya”. 

COMENTARIS