Gossip

De Ligt considera el Barça com a opció prioritària

De Ligt considera el Barça com a opció prioritària
De Ligt considera el Barça com a opció prioritària
Malgrat les múltiples informacions que apareixen aquests dies sobre el futur de De Ligt, el jugador continua tenint el Barça com a l'opció prioritària....
de ligt

Malgrat les múltiples informacions que apareixen aquests dies sobre el futur de De Ligt, el jugador continua tenint el Barça com a l'opció prioritària. Segons informa Oriol Domènech al Club de la Mitjanit, l'holandès "va boig per venir al Barça" i no ha canviat les seves intencions malgrat haver rebut propostes com les del Manchester United. Les negociacions estan sent similars a les de De Jong i Domènech no descarta que Bartomeu hagi d'agafar les regnes de l'operació amb un viatge a Amsterdam per acabar de segellar el fitxatge. 

L'únic obstacle a hores d'ara són les altes exigències del representant Mino Raiola. L'agent del defensa no rebaixa les seves pretensions de comissions pel traspàs i caldrà veure què acaba fent el Barça. Respecte la fitxa de De Ligt no hi ha problemes en l'acord i seria molt similar a la que cobrarà De Jong.

Finalment, en el tema esportiu tampoc hi ha problemes ni De Ligt ha demanat ser titular. El jugador és conscient que haurà de competir per aconseguir un lloc a l'onze inicial en un Barça que comptarà amb Piqué i Lenglet a l'eix de la defensa i caldrà veure què passa amb Todibo i Umtiti.

COMENTARIS