Mercat

De Ligt: "Hi ha alguna opció que segueixi a l'Ajax"

De Ligt: "Hi ha alguna opció que segueixi a l'Ajax"
De Ligt: "Hi ha alguna opció que segueixi a l'Ajax"
Quan tothom donava per fet que De Ligt marxaria de l'Ajax aquest estiu, el mateix futbolista ha fet unes declaracions on no descarta quedar-se al...
De Ligt

Quan tothom donava per fet que De Ligt marxaria de l'Ajax aquest estiu, el mateix futbolista ha fet unes declaracions on no descarta quedar-se al club holandès la pròxima temporada: "És cert que hi ha diversos clubs interessats en mi però, realment, no tinc un club d'ensomni més enllà de l'Ajax. Sempre ha estat el meu somni jugar a l'Ajax i això s'ha fet realitat. Tenint en compte que tinc contracte aquí, hi hagi alguna possibilitat que em quedi."

Aquestes declaracions realitzes a NOS obren una nova via que fins ara no s'havia contemplat i és la de que el jugador decideixi quedar-se a l'Ajax. Fa unes setmanes el director esportiu Marc Overmars ja va reconèixer obertament que no aspiraven a retenir De Ligt perquè tenia moltes ofertes i amb 19 anys ja estava preparat per fer el salt a un gran club.

El Barça, mentrestant, manté en ferm la seva oferta i no té la intenció de cedir davant les peticions del representant Mino Raiola, que en els últims dies ha jugat amb una possible oferta del Manchester United que Sky Sports ha dit que no era certa. 

COMENTARIS