Mercat

De Ligt i De Jong volen fitxar pel mateix equip

De Ligt i De Jong volen fitxar pel mateix equip
De Ligt i De Jong volen fitxar pel mateix equip
El central De Ligt i el migcampista De Jong apunten a ser 2 dels jugadors que més sonaran en el pròxim mercat d'estiu. Els prometedors futbolistes...
De Ligt De Jong

El central De Ligt i el migcampista De Jong apunten a ser 2 dels jugadors que més sonaran en el pròxim mercat d'estiu. Els prometedors futbolistes de l'Ajax tenen a diversos clubs europeus interessats pels seus serveis i el club holandès ja s'està fregant les mans per una operació que els hi pot deixar molts milions d'euros a les seves arques. El Barça és un dels equips que segueix els jugadors des de fa temps i ja ha iniciat converses per intentar-los seduir.

Ara, s'ha conegut una novetat més de la mà del periodista Oriol Domènech, que ha revelat una interessant informació al Club de la Mitjanit. Segons aquesta informació, la setmana passada es va produir una conversa amb Marc Overmars, director esportiu de l'Ajax, on De Ligt i De Jong li van transmetre que els hi faria molta il·lusió fitxar pel mateix equip. 

Els 2 futbolistes tenen una molt bona relació i els hi agradaria poder seguir la seva carrera junts. Des de l'Ajax no veuen malament aquesta opció i Doménech apunta que, fins i tot, estarien disposats a fer una rebaixa en cas d'un traspàs conjunt i facilitar un mètode de pagament més fraccionat.

Ara caldrà veure si hi ha algun club disposat a fitxar els dos prometedors futbolistes per un preu de l'operació que podria rondar els 150 milions d'euros. El Barça ja ha conversat amb De Ligt i De Jong perquè considera que encaixarien a la perfecció de l'estil de joc blaugrana però encara no ha fet cap pas endavant per tractar el traspàs amb l'Ajax.

COMENTARIS