Gossip

De Ligt prefereix el Barça

De Ligt prefereix el Barça
De Ligt prefereix el Barça
L'operció De Ligt es pot accelerar en els pròxims dies i decidir-se a favor del Barça. Segons informen diversos mitjans, el jugador s'ha quedat amb...
De Ligt

L'operció De Ligt es pot accelerar en els pròxims dies i decidir-se a favor del Barça. Segons informen diversos mitjans, el jugador s'ha quedat amb dues propostes sobre la taula i ha de decidir entre el club blaugrana i la Juventus. Com va passar amb De Jong, el Barça parteix amb avantatge pels arguments sentimentals per sobre dels econòmics.

El central de 19 anys és un enamorat del conjunt culer i el seu estil de joc, on s'adaptaria a la perfecció. La ciutat és un altre motiu per decantar la balança i el fet de poder coincidir amb el seu amic De Jong augmenta la llista d'aspectes positius. Per contra, De Ligt sap que no seria titular d'inici al Barça, ja que ocupa la mateixa posició que Piqué, un dels millors centrals del món en aquest moment. En canvi, a la Juventus ja seria una peça clau des de l'inici perquè el conjunt italià vol renovar la vella defensa formada per veterans com Chiellini, Barzagli o Bonucci.

Malgrat això, el futbolista està disposat a acceptar un temps d'adaptació i un rol més secundari al Barça, tenint en compte que seria una aposta de futur i a llarg termini. Les converses amb la cúpula culer avancen en bon sentit i les relacions amb l'Ajax són magnífiques per intentar tancar un fitxatge que garantiria un defensa central del màxim nivell per a la pròxima dècada. L'operació De Ligt ja carbura.

COMENTARIS