Champions League

De Mourinho a Solskjaer. La metamorfosi del Manchester United

El canvi més significatiu es nota a la Premier. Dels 26 punts en 17 jornades amb Mou, als 35 en 15 amb el noruec

De Mourinho a Solskjaer. La metamorfosi del Manchester United
De Mourinho a Solskjaer. La metamorfosi del Manchester United

El canvi més significatiu es nota a la Premier. Dels 26 punts en 17 jornades amb Mou, als 35 en 15 amb el noruec

Mourinho Solskjaer

La temporada del Manchester United ha canviat com un mitjó d'ençà del canvi de Mourinho per Solskjaer a la banqueta el passat 18 de desembre. De la depressió que es vivia amb el portuguès s'ha passat a una etapa molt més il·lusionadora amb el noruec, que ha aixecat l'ànim de l'afició d'Old Trafford.

En principi, Solskjaer va arribar procedent del Molde noruec com a entrenador temporal mentre es buscava un tècnic de més experèincia. Els dirigents del United van decidir que el mític exdavanter seria un bon recanvi temporal però els grans resultats obtinguts van canviar la decisió i es va anunciar que seguiria fins a final de temporada.

Diferències Mourinho - Solskajer a la Premier

Resultats Premier amb Mourinho: 26 punts en 17 jornades (7 victòries, 5 empats i 5 derrotes). A 9 punts de les places de Champions. 29 gols a favor. 29 gols en contra.

Resultats Premier amb Solskjaer: 35 punts en 15 jornades (11 victòries. 2 empats i 2 derrotes). A 4 punts de les places de Champions. 32 gols a favor. 14 gols en contra.

Diferències Mourinho - Solskajer a la Champions

Mourinho va aconseguir classificar l'equip per als vuitens de la Champions però amb un futbol bastant gris. Va acabar 2n de grup darrere de la Juventus i només 2 punts per sobre del València. Solskjaer va ser capaç d'obrar un miracle contra el PSG i remuntar el 0-2 en contra de l'anada amb 1-3 a la tornada on l'equip va tenir molta fortuna.

Diferències Mourinho - Solskajer a les copes angleses

A la Carabao Cup, el United de Mou va caure a la primera ronda contra el Derby Country mentre que Solskjaer ha dirigit l'equip a la FA Cup on van aconseguir superar 3 rondes fins que van caure contra el Wolverhampton a quarts de final

Diferències globals

Resultats Manchester amb Mourinho: 24 partits - 10 victòries 6 empats 8 derrotes - 38 gols a favor / 35 gols en contra

Resultats Manchester amb Solskjaer: 21 partits - 15 victòries 2 empats 4 derrotes - 43 gols a favor / 20 gols en contra

COMENTARIS