Analytics

De Navas a Ter Stegen. L'altra diferència del clàssic

De Navas a Ter Stegen. L'altra diferència del clàssic
De Navas a Ter Stegen. L'altra diferència del clàssic
La tornada de les semifinals de la Copa va estar marcada per la diferència de la contundència a les àrees dels dos equips. El Madrid va jugar millor i va...
Ter Stegen Bernabeu

La tornada de les semifinals de la Copa va estar marcada per la diferència de la contundència a les àrees dels dos equips. El Madrid va jugar millor i va tenir més ocasions però es va topar amb un providencial Marc André Ter Stegen i va trobar a faltar la contundència d'un davanter com tenia en Cristiano Ronaldo. El Barça, en canvi, només va necessitar 2 rematades per marcar 3 gols, ja que el 0-2 va ser obra de Varane en pròpia porta i els altres gols van arribar per via de dues rematades de Suárez, una de les quals de penal.

Keylor Navas va passar totalment desapercebut, tal com demostren les dades de Carles Domènech al Laboratori de LaTdT. Mentre que el porter del conjunt blanc no va realitzar cap aturada i va encaixar 3 gols, Ter Stegen va deixar la porteria a zero després de protagonitzar 6 aturades, 4 de les quals de mèrit. La diferència també va estar a la porteria.  

COMENTARIS