Handbol

Decepció majúscula contra el Vardar (27-29)

Decepció majúscula contra el Vardar (27-29)
Decepció majúscula contra el Vardar (27-29)
El Barça ho tenia tot de cara. O pràcticament tot. L’equip de Xavi Pascual vencia per 7 gols a falta de 20 minuts pel final, i quan més  a prop es...

El Barça ho tenia tot de cara. O pràcticament tot. L’equip de Xavi Pascual vencia per 7 gols a falta de 20 minuts pel final, i quan més  a prop es trobava de la final de la Champions, ha quedat paralitzat. 

Els blaugrana han encaixat un parcial de 14 a 5, definitiu per mantenir les aspiracions de classificar-se per a la final de diumenge. És la tercera ocasió en sis temporades que el Barça cau a semifinals. L’últim cop que va jugar la final, va ser el 2015, i es va proclamar campió. 

Kristopans ha estat decisiu amb els seus 10 gols. El Vardar ha passat d’un 43% d’efectivitat a la primera meitat, a un 80%. Pascual ha rotat Pérez de Vargas, però ni així el Barça ha estat capaç de mantenir-se dempeus a la segona part. 

La nota positiva de la jornada és la consagració d’Aleix Gómez. El jove de 22 anys, ha anotat 9 gols, però ha fallat un penal decisiu a la segona part. 

 


COMENTARIS