Notícies

Dembélé, 15 dies de baixa

Dembélé, 15 dies de baixa
Dembélé, 15 dies de baixa
Finalment, la lesió de Dembélé no és tant greu com va poder semblar en un principi i el futbolista francès estarà 15 dies de baixa. Els serveis mèdics del...
Dembélé

Finalment, la lesió de Dembélé no és tant greu com va poder semblar en un principi i el futbolista francès estarà 15 dies de baixa. Els serveis mèdics del Barça li han fet aquest dilluns al matí més proves i han confirmat que el davanter pateix esquinç al turmell esquerre.

El jugador blaugrana es va lesionar al minut 69 del partit contra el Leganés quan va relliscar després de perdre una pilota i va caure malament. En un primer moment es va pensar que podria tenir afectat alguna part del genoll però els serveis mèdics ja ho van descartar ràpidament.

D'aquesta manera, Dembélé no podrà participar en l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla ni el partit de Lliga davant el Girona. Si la recuperació va bé, el francès podria tornar als terrenys de joc en el primer partit de març al Camp Nou contra el València.

COMENTARIS