Gossip

Dembélé, a la 3a va la vençuda?

Dembélé, a la 3a va la vençuda?
Dembélé, a la 3a va la vençuda?
La segona temporada d'Ousmane Dembélé al Barça ha estat una muntanya russa de moments bons i d'altres no tan positius. El francès ha tingut un paper...
Dembélé

La segona temporada d'Ousmane Dembélé al Barça ha estat una muntanya russa de moments bons i d'altres no tan positius. El francès ha tingut un paper destacat en algunes fases de la temporada i ha tingut actuacions decisives en partits on va marcar gols importants. Tot i això, les lesions en el tram final de la temporada i alguns capítols extraesportius també li han restat punts a l'hora de fer la valoració final de temporada.

Arribats aquest moment, des de la cúpula blaugrana veuen la 3a temporada de Dembélé com la campanya que marcarà el seu destí. Segons revela Javi Miguel a l'AS, el Barça confia que el francès hagi madurat i exploti tot el seu potencial la pròxima temporada sense excuses. L'extrem ha de deixar enrere tots els capítols de manca de professionalitat o indisciplina i s'ha de centrar a millorar el seu rendiment sobre la gespa per ser un jugador transcendent.

Arribar puntual als entrenaments, fer un pas endavant en la responsabilitat, cuidar millor els hàbits alimentaris o treballar bé en la preparació física són alguns dels punts que el club considera bàsics perquè Dembélé sigui un jugador amb un pes important corresponent al que es va pagar per ell. El club li ha transmès confiança i seguretat per la pròxima temporada però ha deixat clar que no s'acceptaran més excuses. És l'hora de Dembélé.

COMENTARIS