Jugadors

Dembélé, de més a menys a Rússia

Dembélé, de més a menys a Rússia
Dembélé, de més a menys a Rússia
El Mundial de Rússia havia de convertir-se en el millor aparador d’Ousmane Dembélé. El francès, que no ha destacat al Camp Nou per culpa de les lesions...

El Mundial de Rússia havia de convertir-se en el millor aparador d’Ousmane Dembélé. El francès, que no ha destacat al Camp Nou per culpa de les lesions i de la irregularitat sobre la gespa, tenia l’oportunitat de reivindicar el seu talent als ulls del món. 

Però no ha pogut ser. L’extrem arribava amb les cames fresques pels pocs minuts disputats amb Ernesto Valverde, però l’avenç del Mundial l’ha portat, de nou, a la banqueta. El blaugrana ni va jugar cap minut contra Bèlgica a les semifinals. 

I no és que Dembélé no hagi tingut les seves oportunitats. Deschamps va convertir-lo en titular el dia del debut del combinat francès contra Austràlia i va repetir en el tercer partit de la lligueta de grups, contra Dinamarca. Però no va acabar cap dels dos partits i va marxar a falta de 20 minuts aproximadament en totes dues cites. 

Des d’aleshores, no va tornar a gaudir de la titularitat. Deschamps va preferir el físic i joc aeri d’Olivier Giroud, que ja no ha caigut dels onze escollits. 

L’extrem no va jugar contra Argentina -Deschamps va preferir donar entrada a Thauvin i Fekir- i contra Uruguai, als quarts de final, només va gaudir de dos minuts sobre la gespa, amb el partit decidit. 

La seva inactivitat contra Bèlgica reflecteix la davallada de Dembélé. A Rússia, ha anat de més a menys. 

COMENTARIS