Notícies

Dembélé fa treball específic i no s'entrena amb els companys

Dembélé fa treball específic i no s'entrena amb els companys
Dembélé fa treball específic i no s'entrena amb els companys
Després de la controvertida absència de Dembélé a l'entrenament de dijous, el francès sí que ha estat present aquest divendres a les instal·...
Riqui Puig entrenament

Després de la controvertida absència de Dembélé a l'entrenament de dijous, el francès sí que ha estat present aquest divendres a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva però no ha participat en la sessió de grup. El club va comunicar que el jugador tenia una gastroenteritis i avui ha explicat que ha fet treball específic.

Ara caldrà veure en quin estat de forma arriba l'extrem al partit contra el Betis i si Valverde l'utilitza com a recanvi de Coutinho. Davant la baixa del brasiler per lesió, Dembélé era un dels favorits a ocupar el seu lloc però el seu comportament no l'ajuda i podria veure com algun company el passa per davant.

D'altra banda, Samuel Umtiti i Leo Messi han tornat a participar amb normalitat a l'entrenament d'aquest divendres i podrien rebre l'alta mèdica pròximament. A la sessió també han participat 3 jugadors del Barça B: Chumi, Miranda i Riqui Puig.

COMENTARIS