Gossip

Dembélé va demanar perdó als companys

El jugador va fer un discurs al vestidor abans de l'entrenament de dilluns

Dembélé va demanar perdó als companys
Dembélé va demanar perdó als companys

El jugador va fer un discurs al vestidor abans de l'entrenament de dilluns

Ousmane Dembélé i Ernesto Valverde

Després de protagonitzar diversos actes d'indisciplina, l'actitud d'Ousmane Dembélé sembla que comença a canviar, i el jugador estaria decidit a reorientar el seus esforços per no ser un element distorsionador dins del vestidor. Algun acte d'indisciplina (com trigar molt a estar preparat per fer un canvi) o els retards als entrenaments que ha protagonitzat el futbolista (diumenge va arribar 2 hores després de l'inici de la sessió) l'han assenyalat davant de l'opinió pública i han suposat una forta multa en privat (ha trascendit la xifra de 200.000 euros).

Diversos companys d'equip, i l'entrenador mateix, l'han avisat en públic i en privat que ha de canviar aquest comportament si vol continuar al màxim nivell del futbol, i sembla que les converses han tingut efecte. Segons que explica Lluís Mascaró aquest dijous a l'Sport, Ousmane Dembélé va reunir-se amb els companys d'equip abans de l'entrenament de dilluns i els va demanar perdó pels problemes que havia generat. I no només això: a més, també els va prometre que no tornarien a produir-se.

De fet, aquesta setmana el davanter ha estat puntual a tots els entrenaments, i el servei de premsa del club ja s'ha encarregat de difondre les imatges de Dembélé entrenant amb els seus companys. Un primer pas en el camí cap a la redempció.

COMENTARIS