Mercat

Denis, a punt de renovar i marxar cedit a l'Arsenal

Denis, a punt de renovar i marxar cedit a l'Arsenal
Denis, a punt de renovar i marxar cedit a l'Arsenal
Una de les carpetes que el Barça vol tancar abans de la fi del mercat d'hivern és la de Denis Suárez. El futbolista gallec ha tingut un rol molt...
Denis Suárez

Una de les carpetes que el Barça vol tancar abans de la fi del mercat d'hivern és la de Denis Suárez. El futbolista gallec ha tingut un rol molt secundari en aquest tram inicial de la temporada i ha decidit marxar per disposar de més minuts en un altre equip.

El Barça ha rebut l'interès de diversos clubs que estarien disposats a pagar un traspàs pel migcampista com és el cas del Betis o el Sevilla però el futbolista només vol marxar a l'Arsenal. El jugador té ganes de disputar la Premier sota les ordres d'Unai Emery, amb qui ja va coincidir al Sevilla.

El problema és que l'Arsenal no pot pagar ara un traspàs pel tema del Fair Play Finançer i ha demanat la cessió al Barça fins al final de campanya. Des del Camp Nou prefereixen un traspàs però davant de l'insistència de Denis amb l'Arsenal han demanat una condició perquè pugui marxar cedit.

Així, segons revelen diversos mitjans, Denis renovarà el contracte amb el Barça que finalitzava el juny del 2020. D'aquesta manera, el club podrà negociar millor a l'estiu un futur traspàs, ja que si no s'hauria pogut repetir un cas similar al de Munir. Segons l'Sport, la cessió podria tenir un cost de 2,5 milions d'euros i l'opció de compra rondaria els 25 milions.

COMENTARIS