Jugadors

Denis: "Al planter hi ha bon nivell i no cal mirar fora"

Denis: "Al planter hi ha bon nivell i no cal mirar fora"
Denis: "Al planter hi ha bon nivell i no cal mirar fora"
Denis Suárez ha tornat a ser titular i ha ofert un bon nivell individual. Ha marcat dos gols i s'ha mostrat actiu durant els 90 minuts. El gallec, però,...

Denis Suárez ha tornat a ser titular i ha ofert un bon nivell individual. Ha marcat dos gols i s'ha mostrat actiu durant els 90 minuts. El gallec, però, ha interpel·lat Valverde de manera indirecta sobre el seu futur. 

Bon rendiment

“Estic content pel partit, pels gols i per la gent que juga menys i que avui ha pogut participar. Content també per la gent de casa que ha pogut debutar. Jo vaig estar un any al Barça B i sé el que és venir de sota. Crec que al planter hi ha molt nivell i que no cal anar fora quan hi ha tant nivell a casa”.

"Avui era un examen per a mi i crec que he passat aquesta prova, però veurem si jugo dissabte. L'última decisió sempre és de l'entrenador”. 

Riqui Puig

“L'he felicitat pel partit, pel debut. És un noi que porta tot l'any entrenant amb nosaltres. Me n'alegro molt per ell perquè és molt amic meu. Animar-lo a seguir així, treballant i lluitant, perquè té qualitat i nivell per estar al primer equip algun dia, com Aleñá, que ha pujat definitivament”. 

Joves

“Quan hi ha tant nivell i tan bons jugadors al planter cal apostar per ells”.

Futur

“No tinc els minuts que volia tenir i només vull jugar. Crec que estic treballant bé i el meu únic objectiu és jugar més” [on sigui].

"No he parlat amb l'entrenador sobre la meva situació". 


COMENTARIS