Gossip

Denis ja ha decidit marxar al mercat d'hivern

La Premier apunta a ser el seu destí

Denis ja ha decidit marxar al mercat d'hivern
Denis ja ha decidit marxar al mercat d'hivern

La Premier apunta a ser el seu destí

Denis Suárez

212 minuts en 4 mesos de competició. Aquest és l'escàs bagatge de Denis Suárez aquesta temporada al Barça. El gallec no ha entrat en els plans d'Ernesto Valverde aquesta temporada i ha vist com les noves incorporacions com Arthur, Arutro Vidal o, fins i tot, Aleñá l'han superat a l'hora de tenir minuts al mig del camp blaugrana. Només en els últims partits ha tingut més participació però ha estat amb comptagotes i poc transcendent.

Després del partit contra la Cultural de la Copa, Denis ja va obrir la porta a la possibilitat de marxar si no disposava més minuts i ara el Marca confirma que ja ha pres la decisió. El futbolista no se sent a gust amb un paper tant residual i ha decidit abandonar el club blaugrana per sentir-se important. El jugador complirà 25 anys el pròxim 6 de gener i considera que necessita tenir minuts per progressar en la seva carrera. L'alta competència al Barça i la poca confiança de Valverde han provocat que acabi decidint provar fortuna lluny del Camp Nou.

Segons aquestes informacions, el possible destí de Denis apunta a la Premier. Dos clubs importants com el Chelsea i l'Arsenal ja han iniciat els contactes per activar l'operació i el futbolista estaria encantat de tornar a la lliga anglesa on es va formar durant una part de la seva carrera a les files del Manchester City.

Des del Barça veuen amb bons ulls la marxa de Denis Suárez si arriba una bona oferta econòmica. El jugador no entra en els plans de Valverde i des dels despatxos estarien encantats amb una nova venda. La xifra del traspàs rondaria entre els 10 i els 15 milions d'euros, una quantitat que aniria molt bé per les arques del club de cara a futures operacions.

COMENTARIS