Gossip

Denis Suárez no vol marxar del Barça

És el futbolista amb menys minuts de la plantilla

Denis Suárez no vol marxar del Barça
Denis Suárez no vol marxar del Barça

És el futbolista amb menys minuts de la plantilla

Denis Suárez

El jugador del primer equip que menys minuts ha disputat aquesta temporada és Denis Suárez. El gallec només ha participat en l'anada dels setzens de final de Copa contra la Cultural i encara no ha debutat ni a la Lliga ni a la Champions.

Davant aquesta situació el més habitual seria que el jugador no volgués seguir al club i busqués un destí per poder disposar de més minuts. Tot i això, aquesta no és la predisposició de Denis, segons ha informat l'entorn del jugador a TV3. El migcampista es vol quedar al Barça i complir tot el contracte que té signat fins al 2020.

Tot i això, caldrà ara veure quina decisió pren el club i si pressiona el futbolista per buscar-li una sortida. Diversos clubs, com el Nàpols, s'han interessat per ell en els últims mercats de fitxatges i el club no veuria malament un traspàs. Veient com jugadors com Arthur, Rafinha o Arturo Vidal l'han superat en la rotació i com per darrere venen joves com Aleñá o Riqui Puig, la situació de Denis a Can Barça és cada vegada més delicada.

COMENTARIS