Judicial

Detenen diversos jugadors de 1a i 2a per suposada compra de partits

Detenen diversos jugadors de 1a i 2a per suposada compra de partits
Detenen diversos jugadors de 1a i 2a per suposada compra de partits
La Policia espanyola ha detingut diversos jugadors, exjugadors i directius de clubs relacionats amb la presumpta compra de partits a Primera i Segona Divisió...
Raúl Bravo

La Policia espanyola ha detingut diversos jugadors, exjugadors i directius de clubs relacionats amb la presumpta compra de partits a Primera i Segona Divisió de les temporades 17/18 i 18/19. Segons informen diversos mitjans, entre els detinguts hi ha els exjugadors del Reial Madrid Raúl Bravo, Borja Fernández i Carlos Aranda, a més de l'actual jugador Íñigo López, del Deportivo.

A més, també s'ha detingut Agustín Lasaosa, actual president de l'Osca, i Juan Carlos Galindo, cap dels serveis mèdics del club aragonès. Aragón Radio ha informat que la seu del conjunt aragonès, que aquesta temporada ha acabat baixant a Segona, estaria sent intervinguda po la Policia Nacional a la recerca de proves.

El partit que hauria desencadenat tota la investigació va ser un Osca-Nàstic (0-1), corresponent a la penúltima jornada de la passada temporada a Segona Divisió. L'Osca, que ja s'havia assegurat l'ascens, va caure contra pronòstic davant un Nàstic amb gairebé 30 punts menys que necessitava els tres punts per mantenir-se. L'alt número d'apostes provinents d'Àsia i Ucraïna a favor de l'equip grana va alertar les cases d'apostes, que van bloquejar les apostes sobre aquell partit. A més, hi ha vuit partits més que estan sent investigats.     

COMENTARIS