Premier

Deulofeu marca el seu primer gol a la Premier

Deulofeu marca el seu primer gol a la Premier
Deulofeu marca el seu primer gol a la Premier
Deulofeu ja marca. L’exblaugrana, que s’havia passat l’inici de curs lesionat, ha aconseguit el seu primer gol a la Premier aquesta...

Deulofeu ja marca. L’exblaugrana, que s’havia passat l’inici de curs lesionat, ha aconseguit el seu primer gol a la Premier aquesta temporada. El català ha disputat contra el Huddersfield el seu tercer partit de lliga.  

L’estrena golejadora ha estat ben celebrada perquè la diana de Deulofeu ha estat molt estètica. L’extrem s’ha desfet de dos rivals i sense gaire angle ha superat el porter Lössl. 

El gol del català ha donat tranquil·litat al conjunt de Javi Gracia, que suma dues victòries consecutives a la Premier. Deulofeu ha donat continuïtat al minut 19  la diana inicial de Pereyra. Finalment, Success, ha aconseguit el 3 a 0.

El Watford s’havia convertit en una de les sensacions de la competició després d’un inici molt positiu: 12 punts dels primers 12 possibles. Però després d’haver aconseguit 1 punt dels 12 següents, la tornada de Deulofeu ha tornat les victòries a Vicarage Road. 

COMENTARIS