Seleccions

Di Maria: "Si fitxava pel Barça, també era per Messi"

Di Maria: "Si fitxava pel Barça, també era per Messi"
Di Maria: "Si fitxava pel Barça, també era per Messi"
Ángel Di Maria és un dels futbolistes que forma part de l’equip d’Argentina de cara a la Copa Amèrica. L’exfutbolista del Madrid ha...

Ángel Di Maria és un dels futbolistes que forma part de l’equip d’Argentina de cara a la Copa Amèrica. L’exfutbolista del Madrid ha analitzat a Olé la seva relació amb Messi. 

Convivència amb Messi

"M’encanta jugar amb Messi. M’agrada veure’l als entrenaments també. Les coses que fa, és una cosa única. Impossible d'explicar... L'altre dia, Acuña va tirar un centre que era impossible per a qualsevol. Però Leo la va enganxar de tisora. Aquí és quan dius “ja està, deixa-ho, què faràs. És gol”. Cap de nosaltres ho podria fer. Per això quan estic a la Selecció el gaudeixo”. 

Fitxar pel Barça

“Vaig tenir l’oportunitat d'anar al Barcelona i no es va donar. La veritat és que si hi anava, també era per estar amb ell. Per veure tots els dies el Petit. Però a la Selecció em trec les ganes. Quan l'agafa, sóc un espectador més”.

Xerrades amb Neymar

"Amb Neymar al club vam parlar molt de Leo. M'explica que tenen el grup de Whatsapp amb Suárez i que parlen bastant per aquí. Sempre parlàvem d'ell”.

Messi a la selecció

“A Leo el veig feliç, content. Es porta molt bé amb els nois. Passa també que el grup que ha confeccionat Scaloni és fenomenal. Tots bons nois, tots respectuosos. I això és important per a conviure en un torneig així”.

COMENTARIS