Premier

Digne compara el Barça amb la Premier

Digne compara el Barça amb la Premier
Digne compara el Barça amb la Premier
Lucas Digne ha tornat a la selecció després d’haver-se confirmat al lateral esquerre de l’Everton, on va arribar aquest estiu procedent del Barça...

Lucas Digne ha tornat a la selecció després d’haver-se confirmat al lateral esquerre de l’Everton, on va arribar aquest estiu procedent del Barça a canvi de 21 milions. El francès ha analitzat a Le Parisien la seva evolució.

Barça

"A Barcelona vaig jugar 46 partits, així que no crec que fos un problema de temps [l'adaptació]. Mai lamento la meva elecció, vaig passar dos anys al club més gran del món.

Premier

"És excepcional. La Premier League és genial, amb partits increïbles cada setmana. M'estic divertint molt, va a 2.000 per hora. Hi ha un munt d'espais, duels enormes. Físicament, es necessita molt més esforç".

"En el meu primer partit contra Huddersfield vaig tenir rampes al minut 75. Havien passat anys des que no n’havia tingut una. Pel que fa a les estadístiques, vaig veure que correria molt més aquí”.

Marco Silva

"Quan vaig tenir l'entrenador Marco Silva al telèfon, immediatament vaig voler unir-me a ell. Només em vaig veure jugant allà. Necessitava jugar, sentir la confiança d'un entrenador a qui li agraden els laterals ofensius. Això és exactament el que necessitava per a la meva carrera”. 

Absència al Mundial

"Estava a casa a Barcelona amb la meva dona. Va ser una decepció. Tots els jugadors aspiren a jugar la Copa del Món. Així que quan vaig veure que no era a la llista va ser difícil. No ho esperava. Hi havia jugat tots els partits de classificació. Després, l'entrenador va prendre les seves decisions però, és clar, em va decebre i el disgust sempre estarà allà, però cada entrenador ha de prendre decisions. Només puc respectar-les. Abans de ser futbolista, soc francès, així que ho vaig viure com a seguidor. Vaig veure tots els partits amb amics i la meva dona durant les meves vacances a prop de Saint-Tropez i els vaig recolzar fins al final. Estava molt orgullós del que feien els meus amics. Els vaig enviar missatges”.

COMENTARIS