Notícies

Dugarry: "De Ligt? Em venen ganes de vomitar"

Dugarry: "De Ligt? Em venen ganes de vomitar"
Dugarry: "De Ligt? Em venen ganes de vomitar"
L'exjugador del Barça, Christophe Dugarry, s'ha convertit en un tertulià habitual dels programes esportius francesos per la seva contundència a...
Dugarry, De Ligt

L'exjugador del Barça, Christophe Dugarry, s'ha convertit en un tertulià habitual dels programes esportius francesos per la seva contundència a l'hora d'argumentar les seves opions. L'últim capítol de declaracions que s'han convertit en virals han estat a RMC Sport i on ha parlat sobre la decisió de De Ligt de refusar les ofertes del PSG i el Barça per fitxar per la Juventus.

"Si només ha triat l'equip pels diners, és millor deixar-ho, em venen ganes de vomitar... És excel·lent, un jugador molt bo, però si té aquesta mentalitat no durarà gaire", ha afirmat l'exfutbolista. A més, va prosseguir les seves crítiques sobre els motius econòmics per triar la Juve: "En què està pensant? Té 19 anys, què tant fa 12, que 13, 14 o 15 milions d'euros? ¿50 metres més de casa, un cotxe més, deu metres més per al seu vaixell?"

Dugarry també va lamentar que De Ligt hagi exigit una clàusula per poder marxar de la Juventus en un futur. Segons alguns mitjans, aquest import rondaria els 150 milions d'euros i hauria estat una petició per poder fitxar pel Barça en d'aquí unes temporades.

COMENTARIS