Mercat

Eder: "L'Inter podria fitxar Messi, per descomptat"

Eder: "L'Inter podria fitxar Messi, per descomptat"
Eder: "L'Inter podria fitxar Messi, per descomptat"
Messi sempre acostuma a recordar que la seva il·lusió és acabar la seva carrera europea al Barça. L’argentí, acumula 18 anys a l’entitat...

Messi sempre acostuma a recordar que la seva il·lusió és acabar la seva carrera europea al Barça. L’argentí, acumula 18 anys a l’entitat blaugrana i té contracte fins al 2021. La intenció del club és garantir la seva presència al primer equip tantes temporades com sigui possible. 

Però de tant en tant sempre apareixen clubs pendents de la seva situació contractual i emocional, atents de mirar de convèncer el davanter per canviar d’aires. Un dels equips que podria afrontar una negociació de gran abast econòmic és l’Inter de Milà, segons el seu exjugador Eder. 

El davanter, actualment a les files del Jiangsu Suning, ha recordat el múscul financer del propietari de l’entitat, l’empresa Suning. “Suning ha convertit l'Inter en una empresa familiar. I quan van comprar l'Inter es van marcar uns objectius i això és el que estan fent. Van parlar de creixement, però sense prometre ni la Lliga ni la Champions. Suning pot fer realitat qualsevol somni en el fubtol, fins i tot fitxar Messi. Per descomptat”, ha assegurat el davanter.

Eder afegeix: "Suning pot permetre’s qualsevol cosa, fins i tot Messi. A més, en aquest cas el tema fiscal és important per als futbolistes que juguen a Espanya. Si Cristiano Ronaldo va venir a la Juventus..."

COMENTARIS