Mercat

Edmilson: “Griezmann no té lloc al Barça”

Edmilson: “Griezmann no té lloc al Barça”
Edmilson: “Griezmann no té lloc al Barça”
Edmilson va passar quatre temporades al Barça, on va guanyar dues Lligues i una Champions. El brasiler ha analitzat l’actualitat blaugrana al diari As...

Edmilson va passar quatre temporades al Barça, on va guanyar dues Lligues i una Champions. El brasiler ha analitzat l’actualitat blaugrana al diari As i ha refusat la incorporació de Griezmann. 

Neymar

“Neymar sí per al Barça. Qui no vol tenir Neymar en el seu equip? Està tenint un moment delicat en la seva carrera personal i esportiva, però si pogués, apostaria pel seu retorn”.

“Neymar ha de mantenir-se concentrat i mantenir reptes a la seva carrera. Ronaldinho havia guanyat el Mundial i la Pilota d’Or, i ja sabíem què faria en el futur. Neymar ha guanyat la Champions amb el Barça, sí, però segueix somiant ser campió del món i ser el millor jugador del món i això s'aconsegueix amb temps”.

Coutinho

“Crec que en una temporada passen moltes coses. Problemes personals dins i fora del camp. I això passa factura. És veritat que no ha estat a la seva altura durant la temporada i tant de bo pugui fer una gran Copa Amèrica i pugui tornar a recuperar la confiança i tornar per aquí la temporada que ve. I si no pot ser, i hi ha una gran oferta per anar-se'n, per què no sortir?”.

Griezmann

“No sé si Neymar vindrà però no fitxaria Griezmann. No hi ha lloc per a Griezmann”.

“Crec que en el lloc en què ha jugat a l'Atlètic de Madrid hi juga Messi. No tinc res contra Griezmann. És un bon jugador, però no el veig. Crec que no és la peça que necessita el Barça”.


COMENTARIS