Mercat

El Barça busca un '9' suplent de Luis Suárez

A banda de Griezmann, la direcció esportiva també vol incorporar un altre atacant

El Barça busca un '9' suplent de Luis Suárez
El Barça busca un '9' suplent de Luis Suárez

A banda de Griezmann, la direcció esportiva també vol incorporar un altre atacant

Stuani, Maxi Gómez, Llorente, Ben Yedder

A banda de la possible arribada de Griezmann, el Barça té la intenció d'incorporar un altre davanter a la plantilla que tingui el rol de suplent de Luis Suárez. L'uruguaià de 32 anys ha viscut una temporada amb molts problemes físics al genoll que han acabat amb una intervenció quirúrgica després de l'eliminació contra el Liverpool.

La incorporació de Boateng no ha satisfet el cos tècnic blaugrana i ara la direcció busca un nou davanter que compleixi amb el perfil de davanter d'àrea, econòmic i amb experiència a Primera. Mundo Deportivo aporta aquest dijous 4 noms de possibles candidats per ocupar aquesta plaça.

El primer és el de Maxi Gómez, que ja ha estat relacionat amb el Barça en altres ocasions. El davanter uruguaià ha complert la 2a temporada al Celta i amb 22 anys ha demostrat tenir encara més marge de creixement. El problema és que la seva clàusula és de 50 milions d'euros i el conjunt gallec no vol rebaixar gaire aquest preu.

Stuani també va sonar al mercat d'estiu per ser el substitut de Munir i, amb el descens del Girona, la seva clàusula ha passat de 20 a 10 milions d'euros. Ha demostrat tenir un gran potencial golejador i s'adaptaria al perfil de suplent però el seu handicap és que té la mateixa edat que Suárez, 32 anys.

Un altre dels noms que hi ha sobre la taula és de Fernando Llorente, que finalitza contracte amb el Tottenham i arribaria amb la carta de llibertat. Té 34 anys però aquesta campanya ha ofert un bon rendiment a l'equip de Pochettino, coneix la Lliga espanyola i va estar a les ordres de Valverde en la seva etapa a l'Athletic Club. És l'opció més low cost de totes.

COMENTARIS