Judicial

El Barça celebra l’operació antifrau

El Barça celebra l’operació antifrau
El Barça celebra l’operació antifrau
El Barça ha mostrat la seva satisfacció per la detenció de 10 persones en l’Operació Duarte, al detectar-se més de 2.800 entrades falsificades en l...

El Barça ha mostrat la seva satisfacció per la detenció de 10 persones en l’Operació Duarte, al detectar-se més de 2.800 entrades falsificades en l’últim Barça-Madrid del passat 6 de maig. Jaume Vives, portaveu del club, ha expressat el punt de vista del Barça.

Operació Duarte

“Estem molt satisfets de comprovar com tot l'esforç que el club està fent per acabar amb el frau organitzat va evolucionant com el capítol d'aquest matí. El fet que s'hagin produït detencions i entrades i registres per part de la Guàrdia Civil a instàncies del Jutjat obeeix també a una acció molt contundent del Barça en aquest manat. Això prové del Clàssic del dia 6 de maig quan van confiscar 2.822 entrades falsificades".

"El club ha treballat amb ministeri fiscal i la Guàrdia Civil perquè és important no només acabar amb les pràctiques internes sinó amb el frau organitzat i les màfies. Seguirem treballant al servei del Jutjat i de la la Guàrdia Civil i en el moment processal oportú ens presentarem com a perjudicats en la causa”. 

COMENTARIS