El Barça confirma que el Gamper es jugarà el 5 d'agost

El partit es disputarà contra la Roma

El Barça confirma que el Gamper es jugarà el 5 d'agost
El Barça confirma que el Gamper es jugarà el 5 d'agost

El partit es disputarà contra la Roma

Gamper Barça Roma

L’AS Roma serà el rival del Barça en la 50a edició del Trofeu Joan Gamper. El partit, que serveix per presentar l’equip de la nova temporada, es disputarà finalment el dia 5 d’agost al Camp Nou a les 22h.

Significarà el retorn d'un exjugador com Seydou Keita, que va vestir la samarreta blaugrana durant les 4 temporades de Pep Guardiola a la banqueta del Barça. Un altre futbolista de la Roma amb passat blaugrana és Iago Falqué, que va jugar a les categories base abans d'iniciar un viatge per d'altres equips com la Juventus, el Tottenham o el Rayo Vallecano.

Venda d’entrades

Les entrades es podran començar a comprar a partir del dimecres 15 de juliol a les 10 del matí. Els preus de les entrades aniran dels 29 als 94 euros. Es podran comprar un màxim de 6 entrades per persona i es podran adquirir des del web del club.

Promocions

Els socis tindran l’avantatge de poder comprar les entrades amb un 25% de descompte. I el preu podrà ser del 50% si compren les localitats del Lateral 1 i del Lateral 2.

A més a més, tan als socis com a la resta dels aficionats també hi haurà una promoció familiar, que s’aplicarà en la compra de 2 entrades i de manera gratuïta rebran 2 localitats infantils més de manera gratuïta. Aquesta promoció només s’aplicarà a les zones del Lateral 1 i el Gol 2.

COMENTARIS