Gossip

El Barça contacta amb Robert Martínez, segons Sport

El Barça contacta amb Robert Martínez, segons Sport
El Barça contacta amb Robert Martínez, segons Sport
El Barça ja ha iniciat els primers contactes per si Ernesto Valverde no continua la pròxima temporada a la banqueta i el primer entrenador amb qui s'...
robert martinez catalunya radio

El Barça ja ha iniciat els primers contactes per si Ernesto Valverde no continua la pròxima temporada a la banqueta i el primer entrenador amb qui s'ha parlat és el català Robert Martínez. Segons informa l'Sport, el club ha contactat amb l'actual seleccionador de Bèlgica per saber la seva predisposició i la resposta ha estat positiva. Ara, Bartomeu haurà de decidir amb la seva Junta Directiva i els membres de la direcció esportiva si mantenen la confiança amb Valverde o opten per un relleu a la banqueta blaugrana. 

Robert Martínez ha fet una bona feina al capdavant de Bèlgica i en l'últim Mundial van aconseguir una meritòria 3a plaça. Anteriorment, havia dirigit el Swansea, el Wigan o l'Everton i està considerat un dels entrenadors amb més projecció del futbol actual.

Respecte el seu estil futbolístic, fa uns mesos va concedir una entrevista a Ricard Torquemada a LaTdT i es va considerar un admirador de Cruyff i el seu joc ofensiu. 

COMENTARIS