Gossip

El Barça contempla vendre Umtiti a l'estiu

El Barça contempla vendre Umtiti a l'estiu
El Barça contempla vendre Umtiti a l'estiu
El futur de Samuel Umtiti al Barça pot perillar el pròxim estiu. El periodista Javi Miguel revela al diari AS que el club blaugrana està valorant molt...
Umtiti

El futur de Samuel Umtiti al Barça pot perillar el pròxim estiu. El periodista Javi Miguel revela al diari AS que el club blaugrana està valorant molt seriosament la possibilitat de vendre el central francès en el pròxim mercat.

Els motius són diversos. D'una banda hi ha els aspectes esportius com el bon rendiment que està oferint Lenglet, la possible arribada de De Ligt o l'overbooking que disposarà Valverde la pròxima temporada en aquesta posició.

L'altre aspecte important és l'econòmic. El Barça té previst fer diverses inversions aquest estiu amb els fitxatges de futbolistes com De Jong, De Ligt, Jovic i un lateral esquerre. Des dels despatxos del Camp Nou consideren que caldrà ingressar diners traspassant algun futbolista important i Umtiti podria deixar uns 60 milions al club, segons càlculcs interns.

Finalment, hi ha un altre factor que també ajudar a decantar la balança a favor de la venda: l'estat físic del seu genoll. Javi Miguel assegura que la lesió d'Umtiti és crònica i que hi podria haver problemes a mitjà termini. Per aquest motiu, buscar-li una sortida ara seria estalviar-se un problema.

COMENTARIS