Bàsquet

El Barça de bàsquet torna a ser campió d'hivern 8 anys després

El Barça de bàsquet torna a ser campió d'hivern 8 anys després
El Barça de bàsquet torna a ser campió d'hivern 8 anys després
El Barça de bàsquet continua amb la bona ratxa de les últimes setmanes i aquest diumenge va aconseguir contra el Breogán la novena victòria consecutiva (94...
Singleton Barça bàsquet

El Barça de bàsquet continua amb la bona ratxa de les últimes setmanes i aquest diumenge va aconseguir contra el Breogán la novena victòria consecutiva (94-80). El conjunt de Pesic no perd des del passat 18 de desembre i, a més, amb aquest triomf va aconseguir garantir-se la primera plaça de l'ACB quan encara falta una jornada per finalitzar la primera volta. Feia 8 anys que l'equip blaugrana no es proclamava campió d'hivern, en una mostra de la irregularitat de la secció en els últims temps.

El fet de finalitzar la primera volta com a líder suposa un privilegi per al Barça i és que serà cap de sèrie a la Copa del Rei. A més, disputarà el primer partit el dijous, fet que li permetrà un dia de descans addicional respecte als que hagin de jugar els quarts de final el divendres. Si l'equip supera la primera ronda, disputaria les semifinals el dissabte i una hipotètica final, el diumenge.

COMENTARIS